Ruzzle: verslavend taalspelletje

ruzzle Ruzzle: verslavend taalspelletjeGoed nieuws voor taalnerds die Wordfeudmoe zijn. Er is een (nieuw) verslavend taalspelletje: Ruzzle.  In deze app moet je in twee minuutjes zoveel mogelijk woorden vinden in een vierkant van zestien letters. Doe dit slim en razendsnel, want je al dan niet willekeurige tegenstander gaat helemaal los in die paar minuten. En dan blijken twee minuten verrekte kort. Maak bovendien handig gebruik van de letter- en woordwaardes. Daarmee kun je flink scoren.

Idioot veel woorden maken met 16 letters
Na afloop van iedere ronde (een game bestaat uit drie rondes) staat er altijd hoeveel woorden er in het lettervierkant gevonden kunnen worden. Dat zijn er ongeloofwaardig veel: 432 of een dergelijk getal… Jaja. Alleen al daarom zou ik het spel aan moeten schaffen; om te kijken of ze dat aantal woorden in 16 letters waar kunnen maken. Ik geloof er namelijk helemaal niks van!

Ruzzle = Boggle
Ruzzle is natuurlijk gewoon Boggle nieuwe stijl. Maar klassiekers doen het buitengewoon goed in een nieuw appjasje.

Ruzzle is een gratis app. Voor € 2,38 krijg je o.a. een oefenmodus, een ranglijst, meerdere profielfoto’s en heb je geen last meer van advertenties. Bovendien geeft het de sleutel tot de honderden woorden in het lettervierkant R U ready to Ruzzle? Je vindt mij onder de naam ‘londalonnie’

Reageren uitgeschakeld

Filed under apps, taalspelletje

Comments are closed.

Time executed 0 seconds