Engels in het Nederlands: no problem

englishisveryok 150x150 Engels in het Nederlands: no problemIk wil hier even een statement maken: Engels in het Nederlands moet no problem zijn. Sowieso is Engels veel easier dan Nederlands. Daarom begrijp ik al die noise erover niet. Engels is right in your face: je komt altijd meteen to the point, je praat geen bullshit. Alles is meteen hartstikke clear en clean. Meteen vet chill dus.

Maar vanmorgen op mijn job was het helemaal niet chill. Ik zat bij een meeting waar de big boss liep te shouten dat al dat Engels in e-mails en op internet allemaal nergens voor nodig is. Volgens mij wel, want in de vorige zin heb ik al vijf Engelse woorden gebruikt. FIVE! We can’t do it without it anymore. Hoe moet ik me expressen zonder Engels? For god’s sake and Jesus’ big fat glory!
Al die mensen die lopen te wanken. Grrrumb… Laatst ook bij een date. Begint die bitch te naggen dat ik zero inhoud heb en ook nog in het Engels. Net alsof zij geen crap uitkraamde over een barbecue bij haar sugardaddy. Ik was helemaal pissed off. Maar laat ze maar in de shit zakken. Ik pull ze d’r niet meer out.

Reageren uitgeschakeld

Filed under Engels, Nederlands

Comments are closed.

Time executed 0 seconds